Wedstrijden

Zwartwaterrace

Bij de zwartwaterrace vaar je door prachtige oude sluisjes. Dat is nog een hele uitdaging, want deze sluisjes zijn zo smal, dat de riemen soms binnenboord getrokken moeten worden. Ben jij technisch klaar voor deze race?

Roeirace Grou

De roeirace is even mooi als dat hij zwaar is. 2o kilometer lang trek je de boot door het mooie Frieze landschap. Het is de manier om het natuurgebied "de Alde Faenen" van dichtbij te beleven. 

HT-race

Bij de Harlingen-Terschelling race trek je de boot 30 kilometer over de waddenzee naar terschelling. Om je heen varen meer dan 100 boten die allemaal zoeken naar de juiste stroming. De golfslag kan enorm zijn, maar de voldoening als je aankomt ook!

Amsterdam

Amsterdam is anders dan alle andere roeiraces omdat langs vrijwel de hele route publiek is die je toejuicht. De energie die vrijkomt kun je gebruiken om de boot nog harder door de nauwe grachten te trekken! 

Muiden-Pampus

Muiden-Pampus-Muiden is een tweedaagse race. Je vertrekt vanuit Muiden tweemaal richting het eilandje Pampus in het Markermeer. De eerste dag zit je vol energie, maar ben je de tweede dag nog steeds fit?

Vuurtorenrace

Bij de vuurtorenrace in Urk komen cultuur en sport samen. Het dorp loopt uit om de teams vanuit toe te juichen terwijl ze langs de vuurtoren het IJsselmeer op varen. Bij terukomst word je onthaalt met verse vis!

Ben jij klaar om jezelf maximaal uit te dagen in een roeirace?